Muzeul Cotroceni - publicații online

30 Mar 2020 | scris de A.A.
Muzeul Cotroceni - publicații online

Muzeul Național Cotroceni vine în întâmpinarea cititorilor în acestă perioadă cu acces extrem de limitat la informați.  Astfel, muzeul rămâne alături de public, venind în întâmpinarea celor care doresc să consulte online publicațiile de artă și istorie pe care Muzeul Național Cotroceni le-a realizat în ultimii ani, prin postarea acestora pe site-ul oficial al instituției www.muzeulcotroceni.ro.

Pe site-ul muzeului, http://www.muzeulcotroceni.ro/proiecte/1_publicatii_online.html pot fi descărcate gratuit titluri precum Ceremonialul la Curtea lui Carol I de Hohenzollern (1866-1914), Istoria Cotrocenilor în documente (sec. XVII-XX), Mănăstirea Cotroceni. Un monument istoric dispărut, Lucia Beller. Poveste, grație, creație, Portrete comice. Istoria în caricatură, Sub semnul vulturului bicefal. Cantacuzinii veacului al XVII lea, Ex Libris Brâncuși 2018, Familia Regală pe frontul Marelui Război (1916-1918)Parte dintre lucrări, până acum disponibile doar în format tipărit la magazinul muzeului, au fost digitizate cu sprijinul Bibliotecii Digitale, din cadrul Institutului Național al Patrimoniului.Se lucrează intens la publicarea unui număr din ce în ce mai mare de cărți.

Muzeul Național Cotroceni continuă astfel dialogul artistic și readuce în prim plan povestea locului, personalitățile marcante pentru istoria ansamblului Cotroceni, dar și pe cele universale, pentru ca publicul să poată descoperi colecțiile sale.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră