Donald Trump a răspuns înjurăturilor lui Robert de Niro: Un individ cu IQ limitat

13 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Donald Trump a răspuns înjurăturilor lui Robert de Niro: Un individ cu IQ limitat Galerie foto (2)

Marele actor Robert de Niro a şocat asistenţa duminică, la gala Premiilor Tony, înjurându-l de două ori pe preşeditele Statelor Unite, Donald Trump. "Întâi, vreau să spun "Fuck Trump", a afirmat De Niro la gala premiilor Tony. "Nu mai este "Jos Trump", este "Fuck Trump", a spus de Niro pe scenă, în direct.

Răspunsul preşedintelui american nu a întârziat prea mult. A venit, cum era de aşteptat, pe Twitter, unde Donald Trump este foarte activ. Şi nu a fost deloc cu menajamente la adresa marelui actor. Din contră. Nici mai mult, nici mai puţin, Trump îl consideră pe de Niro bătut în cap.

Preşedintele american a pus la îndoială inteligenţa actorului din "Taurul furios/ Raging Bull", afirmând: "Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi. L-am urmărit noaptea trecută şi cred cu adevărat că era bătut în cap".

A simţit nevoia să îi dea şi peste nas, lăudându-se cu economia care "este la cel mai bun nivel".  "Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră". Şi în încheiere i-a lansat şi un: "Trezeşte-te, ameţitule!". 

După gestul de duminică, de la gală, Robert de Niro a recidivat luni. Aflat la Toronto, el a scuzat în faţa canadienilor şi al membrilor G7 "comportamentul idiot" al preşedintelui său. 

"Vreau doar să îmi cer scuze pentru comportamentul idiot al preşedintelui meu. Este o ruşine. Îi cer scuze lui Justin Trudeau şi celorlalţi de la G7. Este dezgustător", au forst remarcile lui De Niro. La Toronto, audienţa a aplaudat. 

Robert de Niro făcea referire la summit-ul G7 din Canada, care a fost un fiasco. După ce premierul canadian Justin Trudeau a anunțat că țara sa va răspunde cu aceeași monedă tarifelor impuse de Casa Albă, Trump a retras SUA din declarația comună a G7, imaginea de la summit, care ilustrează discuţiile aprinse şi ruptura dintre Statele Unite şi statele occidentale din cadrul G7, făcând înconjurul lumii.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră