Robert De Niro l-a înjurat de două ori în direct pe Donald Trump

11 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Robert De Niro l-a înjurat de două ori în direct pe Donald Trump

Marele actor Robert de Niro a şocat asistenţa duminică, la gala Premiilor Tony, înjurându-l de două ori pe preşeditele Statelor Unite, Donald Trump. Ceremonia era transmisă în direct, aşa că şi înjurăturile au fost auzite în direct de public, scriu Variety, Huffington Post şi Reuters.

Prezent duminică la gala premiilor Tony - care recompensează cele mai bune producţii teatrale de pe Broadway - pentru a-l introduce pe Bruce Springsteen, celebrul actor Robert De Niro a folosit o înjurătură pentru a-şi exprima părerea despre preşedintele american, Donald Trump.

De Niro urcase pe scena de Radio City Music Hall din New York pentru a-l prezenta pe celebrul rocker, recompensat cu un premiu special, care urma să susţină un recital. "O să spun un singur lucru: F--k Trump", a spus celebrul actor fără niciun preambul.

Declaraţia actorului a fost întâmpinată cu aplauze în picioare de publicul prezent în sală, însă a fost cenzurată de CBS pentru americanii care urmăreau gala la televizor. "Nu mai este: jos Trump. Este f--k Trump", a continuat el, apoi s-a oprit, trecând la prezentarea lui Springsteen.

De Niro este unul dintre cei mai respectaţi actori din Statele Unite, fiind recompensat cu două Oscaruri, pentru rolurile din "Raging Bull" şi "The Godfather: Part II."

Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare de comentariu.

De Niro, un liberal cunoscut, devenise din ce în ce mai critic la adresa lui Trump la mici evenimente din industria showbiz-ului, însă până în prezent la niciunul de amploarea premiilor Tony, urmărite anul trecut de şase milioane de americani. El a mai spus anterior că ar dori să-i tragă una în faţă lui Donald Trump.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră