Probleme de sănătate pentru Primarul Capitalei, Gabriela Firea

13 Ian 2019 | scris de Marina Constantinoiu
Probleme de sănătate pentru Primarul Capitalei, Gabriela Firea Galerie foto (2)

Comentata absență din spațiul public a Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, a primit, duminică, o explicație, chiar în pagina oficială de Facebook a doamnei Firea.

Aflăm, astfel, că Gabriela Firea s-a confruntat cu probleme de sănătate care au nevoit-o să se adrese medicilor de la două spitale din București, Cantacuzino și Colentina, cărora Firea le și mulțumește în postarea sa.

Postarea este însoțită de o fotografie în care apare împreună cu conf. dr. Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino din Capitală. Reputat chirurg, conf.dr. Iulian Brezeanu este doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgia oncologică și hepatobiliopancreatică.

”Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare. 
In imagine, sunt alaturi de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti!”
, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea nu oferă detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă.
 
În ultima perioadă, ea nu a apărut la evenimente publice şi a fost criticată pentru faptul că nu a avut nicio poziţie şi nu a luat nicio măsură după ce, în ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET, reamintește agenția de presă News.ro.

UPDATE

„A fost o suferință digestiva benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine.”, a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, la România TV.

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră