Gabriela Firea, la RFI România, despre evenimentul de pe Arena Națională dedicat Simonei Halep: Am greșit

18 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Gabriela Firea, la RFI România, despre evenimentul de pe Arena Națională dedicat Simonei Halep: Am greșit

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RFI România jurnalistei Cristina Ţopescu, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de execelnță în timpul manifestației de pe Arena Națională, apreciind că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Națională.

Gabriela Firea și-a cerut scuze Simonei Halep și fanilor săi. Iată mai jos declarația completă a primarului general al Capitalei despre acest subiect:

”M-am tot gândit zilele acestea , am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect și am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume: bunele intenții au existat încă din prima clipă - că nu a ieșit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret ... Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din București acum o săptămână și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență, după ce îi confersiem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi...

(...) Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînțeles că acum cu mintea de azi, știți cum e... mintea românului cea de pe urmă”.

Textul integral, precum şi ÎNREGISTRAREA INTERVIULUI cu Gabriela Firea, realizat de jurnalista Cristina Ţopescu, pe site-ul RFI România, AICI

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră