Fratele antrenorului Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj

11 Feb 2019 | scris de A.V.
Fratele antrenorului Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj

Mihai Nicuşor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

Totul s-a întâmplat pe strada Doctor Babe din Drobeta-Turnu Severin, după ce tânărul în vârstă de 35 de ani s-ar fi certat cu soţia.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat despre divorţ, iar la un moment dat, bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuieşte.

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informaţii, medicii îi acordă tânărului primele îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor, fratele lui Mirel Rădoi a suferit numeroase traumatisme în urmă impactului cu solul, el fiind diagnosticat cu fractură de bazin şi fracturi la ambele picioare, potrivit observator.tv.

De asemenea, tânărul a suferit şi un traumatism cranian.

Pacientul a fost dus la Spitalul Judeţean, însă deocamdată nu a fost oferit un punct de vedere oficial legat de şansele acestuia de supravieţuire, precizează Digi Sport.

Cert este că se fac toate eforturile pentru salvarea acestuia, iar pentru că agitaţia a devenit mare la spital din momentul în care s-a aflat despre cine este vorba, conducerea unităţii medicale a solicitat ajutorul Jandarmeriei pentru a putea lucra în linişte, adaugă sursa citată.

După ce va fi stabilizat, se ia în calcul transferul său cu elicopterul la un spital din Bucureşti, potrivit Digi Sport.

UPDATE

Fratele lui Mirel Radoi ar fi in coma in aceste momente, cu toate ca a fost transportat constient la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, scrie Prosport.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră