Mirel Rădoi a DEMISIONAT de la Steaua: Rezultatele m-au convins. Eu trebuie să fiu primul care pleacă

30 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
Mirel Rădoi a DEMISIONAT de la Steaua: Rezultatele m-au convins. Eu trebuie să fiu primul care pleacă

Mirel Rădoi pleacă de la Steaua. Antrenorul Stelei, care deținea în acte funcția de director sportiv, a luat decizia de a demisiona în urma înfrângerii sufeite la Pitești, cu scorul 0-1, în fața echipei Astra Giurgiu, în cadrul etapei a 19-a a Ligii I. 

"Am luat hotărârea de a nu mai continua. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de până acum m-au convins. Dacă filosofia mea nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Staff-ul trebuie să rămînă în continuare, pentru ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele.

Indiferent ce se întâmpla, decizia era luată. Sunt singurul responsabil. Sper ca începând de miercuri să câștige. Nu mai contează jocul, ci punctele. Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cât de steliști sunt.

Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație", a zis Mirel Rădoi la finalul jocului cu Astra.

Mirel Rădoi susține că nu se află în conflict cu finanțatorul Gigi Becali, cel care îi este și naș de cununie.

"Nu e niciun conflict între mine și patronul Becali. Noi suntem într-o situație delicată și toți trebuie să acceptăm criticile. Nu plec cu un gust amar de la Steaua, trebuia să îmi asum responsabilitatea", a precizat fostul fotbalist.

Mirel Rădoi a fost instalat la conducerea tehnică a formației Steaua la începutul lunii iunie, preluând postul lăsat liber de antrenorul Costel Gâlcă. Rădoi a ocupat funcția de director sportiv al echipei bucureștene deoarece nu deține licență de antrenor. Ca antrenor principal la Steaua figurează în acte Dumitru Dumitriu. (V.M.)

Alte stiri din Sport

Ultima oră