Explozie la Cluj. Subofiţer ISU, rănit în explozia unui colet

21 Iun 2018
Explozie la Cluj. Subofiţer ISU, rănit în explozia unui colet

Explozie la Cluj-Napoca, joi dimineaţă, în jurul orei 08:30, în cartierul Mănăştur. Un colet a sărit în aer şi a rănit un subofiţer ISU în momentul în care acesta a atins cutia.

Raed Arafat, directorul Dispeceratului pentru Situații de Urgență, a declarat pentru Digi24 că „subofițerul ISU a găsit cutia lângă mașină și când a ridicat-o a explodat”.

„Subofițerul ieșea din tură, mașina era parcată în apropierea unității de pompieri”, a precizat șeful DSU.

„Din fericire, este în afara oricărui pericol. Am înțeles că are răni minore. Acum este sub evaluarea la UPU de la Cluj”, a adăugat el.

Raed Arafat a mai spus că nu ar dori să speculeze în legătură cu acest incident, pentru că nu se știu exact împrejurările.

„Subofițerul este stabil, este speriat foarte tare. Deocamdată se fac cercetări”, a declarat Ion Moldovan, șeful ISU Cluj, pentru Digi24

El a precizat că angajatul ISU se deplasa singur către mașină. „Era o cutie ca de bijuterii”, a adăugat el. „N-au existat daune nici la mașină, nici la gard, nici la subunitate”, a mai spus Ion Moldovan.

”Colegul nostru a suferit răni ușoare la nivelul mâinii și a feței. A primit asistență medicală de la echipajul SMURD, fiind în afara oricărui pericol. Organele specializate derulează cercetări pentru stabilirea circumstanțelelor și împrejurărilor producerii acestui incident”, transmite purtătorul de cuvânt al IGSU, citat de someseanul.ro.

La faţa locului sunt prezenţi poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, criminalişti, precum şi Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, scrie gherlainfo.ro..

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră