Fii nașul unui PUI DE ZIMBRU! Parcul Natural Vânători Neamț caută nume pentru cei trei pui din țarcul de aclimatizare

24 Iun 2015
Fii nașul unui PUI DE ZIMBRU! Parcul Natural Vânători Neamț caută nume pentru cei trei pui din țarcul de aclimatizare
Zimbrii din ţarcul de aclimatizare deschis în Parcul Natural Vânători Neamţ s-au înmulțit. Administrația parcului a anunțat că turma de zimbri are 3 puiuți cărora le caută cele mai potrivite nume.

“Mare bucurie pentru membrii Administraţiei Parcului Natural Vânători Neamţ, dar şi oarece motiv de îngrijorare. Zimbrişori noştri, doi masculi şi o femelă, vor trebui să poarte un nume, care neapărat să înceapă cu particula „Ro”. Găsirea a trei astfel de nume nu e tocmai o teabă uşoară, motiv pentru care ne-am gândit să vă cerem ajutorul”, au anunțat reprezentanții administrației parcului pe pagina de Facebook

Cu această ocazie a fost lansat un concurs la care pot participa toți admiratorii acestui animal de legendă. Regula concursului este că fiecare participant să înscrie două nume (un nume de mascul și un nume de femelă), dintre care comisia le va selecta pe cele mai sugestive.

Propunerile pot fi trimise până la data de 10 august 2015 pe adresa de e-mail elenavnt@yahoo.co.uk sau înscrise prin comentariu pe pagina de Facebook a parcului. Premierea va avea loc pe data de 13 august 2015, în cadrul proiectului „Ţinutul Zimbrului – Sarea în bucate”, implementat de Fundaţia Ecosilvex 2000 Piatra Neamț în parteneriat cu Administratia Parcului Natural Vânători Neamţ.  

Alte stiri din Verde

Ultima oră