S-a găsit leacul dependenței de Facebook. Ia LSD!

16 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
S-a găsit leacul dependenței de Facebook. Ia LSD!

DA, auzi bine!

Un cercetător american, Dr James Fadiman susține că o doză mică de LSD în fiecare dimineață (aproximativ 10-15 micrograme, spune el) te poate feri de multe și are efecte benefice. Printre efectele benefice – dozele prescrise de el poate vindeca anxietatea și insomnia.

„Persoanele care iau doza prescrisă mănâncă mai bine, dorm mai bine și de multe ori decid să facă exerciții precum yoga sau meditația. În plus, se pot și concentra mai bine”, crede Dr Fadiman.


Baynard Woods, una dintre persoanele care a încercat așa ceva spune că Dr James Fadiman are dreptate. „Există un efect și acesta este notabil. Microdoza de LSD mi-a tăiat din apetitul pentru Internet. Mulți sunt cei care seara, lipsiți de chef, nu fac altceva decât să deruleze în neștire pe Facebook spunându-și că sunt prea obosiți să facă altceva. Încă din prima seară am observat o schimbare. (...)

Treptat comportamentul meu s-a modificat. Nu spun că acum evit internetul. Pot intra online, dau și primesc mailuri, în fac treaba pentru serviciu, însă constat că nu mai am un comportament compulsiv. Și mă simt minunat”, spune Baynard.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră