Edward Snowden declară că EXTRATEREȘTRII CONTACTEAZĂ PĂMÂNTUL CHIAR ACUM!

21 Sep 2015
Edward Snowden declară că EXTRATEREȘTRII CONTACTEAZĂ PĂMÂNTUL CHIAR ACUM!
Fostul consultant CIA și NASA, refugiat în Rusia, din cauza dezvăluirilor făcute despre cele două organizații, a intervenit în cadrul unei emisiuni a astrofizicianului Neil deGrasse Tyson, afirmând că este foarte posibil ca civilizațiile extraterestre să încerce să comunice cu noi, pământenii, chiar în aceste momente, dar că, din cauza diferenței tehnologice și a criptării, comunicarea este practic imposibilă.

"Dacă există o civilizație extraterestră care se află în căutarea unei alte civilizații avansate din punct de vedere tehnologic, cu siguranță există doar o perioadă scurtă, la scara Universului, în dezvoltarea acelei societăți în care se comunucarea se va face folosind cele mai primare și mai neprotejate metode.
După încheierea acestei perioade, mesajele, poate mai sofisticate,  cu mai multă informație, devin imposibil de diferențiat de radiația cosmică de fond. Deci, semnalele pe care le receptăm din spațiu acum reprezintă oare un post de televiziune extraterestru sau un apel al lor către noi? Imposibil de deosebit de semnalul radiației cosmice", a declarat Snowden.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră