Bărbatul cu penis bionic și-a pierdut virginitatea...cu o prostituată

28 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Bărbatul cu penis bionic și-a pierdut virginitatea...cu o prostituată

Mohammed Abad și-a implantat un penis artificial, un „penis bionic” de 70.000 de lire sterline, așa cum scrie The Mirror, apoi l-a testat cu o prostituată, pe numele ei Charlotte Rose.

A fost nemaipomenit. Am așteptat ziua asta din ziua în care am împlinit 18 ani”, a spus Mo Abad, acum un agent de securitate din Edinburgh.

 

Accidentul

Mo Abad a rămas fără penis în copilărie, la șase ani, când, în urma unei bătăi cu bulgări a alunecat și a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri.

 

După accident, doctorii au reușit să îi salveze viața micuțului, dar nu și penisul. Tot ce au făcut a fost să îi atașeze un dispozitiv special cu ajutorul căruia putea urina. Ulterior, în 2012, cu ajutorul unui program guvernamental, decontat de statul britanic, lui Mo Abad i s-a transplantat un „penis bionic” de 8 inch (aprox 20cm).

 

Operația a avut loc la University College London. De fapt au fost nevoie de mai multe operații succesive, timp de trei ani. Medicii i-au compus un penis din piele grefată de pe braț.

 

Denumirea de „penis bionicvine de la faptul că organul lui reacționează instantaneu. La apăsarea unui buton atașat pe testicul, organul său se „umflăinstantaneu și intră în erecție.

 

 

Mo Abad a trebuit să aștepte până acum pentru ca organul său să fie funcțional pe deplin.

 

Intâlnirea

 

Interesant este că cei doi au avut nevoie și de o perioadă de pregătire. În prima fază, Charlotte Rose a auzit de el, au intrat în legătură, iar Mo a rugat-o să fie parte a primei sale experiențe sexuale.

Am vrut pe cineva care să mă accepte așa cum sunt”, a explicat Mo. Cei doi s-au întâlnit de câteva ori înainte de trece la fapte, pentru că Mo a vrut „ să nu se facă de râs”.

 

La fel de interesant este că Charlotte Rose nu i-a luat tânărului virgin nici un ban, deși în mod obișnuit tariful ei este de 160 de lire pe oră.

 

 

A fost o reală onoare faptul că Mo a vrut să facă primul pas cu mine și știu că pentru el este o amintire pe care nu o va uita niciodată”, explica Charlotte Rose. „A fost distractiv, mai ales c ă a durtat o oră și trei sferturi”.

 

Acum următoarea dorință a lui Mo este să devină tată. Doctorii au făcut teste și au constatat că acest lucru ar putea fi posibil. „Tot ce am de făcut acum este să încep să mă întâlnesc cu fete. Un prieten de-al meu mă ajută pentru că sunt încă la început la acest capitol..”

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră