Neymar, acuzat de viol

02 Iun 2019 | scris de M.C.
Neymar, acuzat de viol

Adevărat seism la Paris Saint-Germain.  UOL Esporte scrie că o femeie îl acuză pe Neymar de viol, iar ESPN confirmă aceste acuzaţii, relatează sport24.lefigaro.fr.

Plângerea a fost depusă vinerea trecută, la Sao Paolo.

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, era în trecere prin Paris, la invitaţia starului brazilian al PSG. Ea ar fi sosit la Paris la 15 mai şi s-ar fi întors în Brazilia după două zile.

Nici jucătorul, care actualmente este în Brazilia, nici PSG nu au făcut vreun comentariu pe marginea acestui subiect.

UPDATE

Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram.

Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. De transport şi cazare s-ar fi ocupat unul dintre asistenţii lui Neymar.

La 15 mai, în jurul orei 20:00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie.

Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Sportivul a declarat, într-un comunicat, că a fost victima unei tentative de extorsiune din partea unui avocat din Sao Paulo, care o reprezintă pe reclamantă.

"Respingem toate acuzaţiile nedrepte şi mai ales atmosfera din presă, extrem de negativă. Este un eveniment regretabil, ilegal şi scandalos. Toate probele tentativei de extorsiune şi ale inexistenţei violului vor fi prezentate autorităţilor", se arată în comunicat.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră