CSM București va întâlni Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor

18 Apr 2017
CSM București va întâlni Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor

CSM București, deținătoarea trofeului, va întâlni echipa macedoneană Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, ca și la ediția de anul trecut, potrivit tragerii la sorți efectuate marți, la Budapesta.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta din nou Gyori Audi ETO KC, finalista din 2016, și Buducnost Podgorica, echipa la care joacă internaționala română Cristina Neagu.

Turneul Final4 al Ligii Campionilor se va desfășura pe 6 și 7 mai, la Budapesta, cu aceleași echipe ca în 2016, CSM București, Gyori Audi ETO KC, Vardar Skopje și Buducnost Podgorica.

La tragerea la sorți au fost prezente jucătoare reprezentative de la cele patru semifinaliste, Katarina Bulatovic (Buducnost), Tamara Mavsar (Vardar), Anita Gorbicz (Gyor) și Line Joergensen (CSM București).

Deținătoarea trofeului, CSM București, s-a calificat la turneul de la Budapesta după două victorii cu Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, 27-26, sâmbătă, chiar la Budapesta, și 30-25 la București.

CSM Bucureşti, a învins, sâmbătă, în deplasare, formaţia ungară FTC Budapesta, cu scorul de 27-26 (14-15) şi s-a calificat la Turneul Final Four al competiţiei.

Aproape 5.000 de spectatori au asistat la partida de sâmbătă, care a fost întreruptă minute bune la scorul 19-20 (min. 45), portarul Paula Ungureanu acuzând faptul că fanii aflaţi în spatele porţii sale au aruncat monede în teren şi cu apă, fiind nevoie de intervenţia arbitrelor şi a observatorului EHF, pentru ştergerea suprafeţei de joc în zona sa.

În pofida reacţiei fanilor echipei FTC, campioana României a continuat evoluţia curajoasă şi a obţinut un rezultat pozitiv, jucătoarele de la CSM savurând la mijlocul terenului calificarea la Turneul Final Four.

CSM Bucureşti este deţinătoarea Ligii Campionilor, care a mai fost cucerită de echipe româneşti în urmă cu peste 50 de ani, atunci când se numea Cupa Campionilor Europeni - Ştiinţa Bucureşti, în 1961 şi Rapid Bucureşti, în 1964.

Alte stiri din Sport

Ultima oră