Clubul sportiv Dinamo a fost scos la vânzare

19 Apr 2020 | scris de A.A.
Clubul sportiv Dinamo a fost scos la vânzare

Membrii "Asociației Dinamoviști pentru Dinamo" s-au săturat de situația în care se află Dinamo, așa că i-au făcut o ofertă lui Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al "câinilor roșii", prin care și-au exprimat dorința de a achiziționa clubul, precizează Digi Sport.

După ce asociația din care face parte și Cornel Dinu a anunțat că este dispusă să o cumpere pe Dinamo, Ionuț Negoiță a dezvăluit că și-a dat acordul în acest sens:

"Da, sunt de acord cu intenția Asociației ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanților ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marți după Paște, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acțiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele", a explicat Negoiță pentru Prosport.

Dinamo este de vânzare, a anunţat Ionuţ Negoiţă, iar salvarea clubului pare a veni de la suporteri. După ce proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" a făcut eforturi şi a cumpărat acţiuni din donaţiile celor din peluza PCH şi nu numai, acum a venit un contraatac fulgerător. 

Cealaltă asociaţie, "Dinamoviști pentru Dinamo", din care face parte Cornel Dinu, s-a oferit să cumpere tot pachetul majoritar de acţiuni!

Aceasta a publicat scrisoarea prin care intenţionează să adjudece 82.9368% din acțiuni, procentul deţinut de firma SC Lotus Perfect Products SRL. Administratorul acestei firme, George Drăghia, a cumpărat aceste acţiuni în 2018 de la Ionuţ Negoiţă.  

Bineînţeles, preţul tranzacţiei este de 1 leu, aşa cum a promis Negoiţă.

Publicarea cererii de a cumpăra acţiunile este însoţită şi de un mesaj. 

"Domnule Ionuț Negoiță,

Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi așa cum ai promis!

Nu putem trăi la nesfârșit cu fața la trecut și cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viața lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparține, să ne luăm Dinamo înapoi!

Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani și ani la rând, care și-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric.

În urma ultimelor declarații venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunțăm pe toți suporterii dinamoviști că în această seară, Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă decumpărare a pachetului majoritar de acțiuni al S.C. Dinamo 1948 S.A.", este textul comunicatului Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”.

Alte stiri din Sport

Ultima oră