Cea mai bătrână pisică din lume a împlinit recent 30 de ani

12 Mai 2016 | scris de Magda Marincovici
Cea mai bătrână pisică din lume a împlinit recent 30 de ani

Pisica a venit pe lume la 26 martie 1986, sub preşedinţia lui Ronald Reagn, în Statele Unite, trăieşte în Texas alături de stăpâna ei, Gail Floyd, care a asistat, în urmă cu trei decenii, la naşterea ei. Şi, potrivit Cărţii Recordurilor, Scooter este la fel de agilă ca în prima tinereţe.

Îi place să se joace cu părul stăpânei ei, pe care o trezeşte, în mod conştiincios, în fiecare dimineaţă la orele 6:00, vorbind şi ţopăind peste tot sau urcându-se pe umerii ei.

Pentru Gail, secretul  companionului ei pletos este activitatea. Îi place să descopere noi locuri şi să întâlnească persoane noi, explică Gail.  De-a lungul timpului, motanul a văzut toată ţara. Pentru veterinari, în afara unei probleme la o lăbuţă, în octombrie 2014, Scooter este o pisică cu adevărat extraordinară, dotată cu o veritabilă bucurie de a trăi.

Printre micile ei plăceri: puiul şi să profite de uscătorul de păr după baie. Scooter poate se va bucura în continuare de viaţă având astfel şansa de a trece peste vechiul record, cel al longevităţii, atribuit lui Creme Puff, tot din Texas, care a decedat la 38 de ani şi 3 zile. 

 

 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră