10 tipuri de persoane enervante când ești însărcinată

19 Ian 2016 | scris de Istvan Deak
10 tipuri de persoane enervante când ești însărcinată

Cele nouă luni de sarcină din viața unei femei nu sunt tocmai cele mai plăcute, dar, când se adaugă și comentariile deplasate ale celor din jur, parcă situația devine și mai dificilă. Netmoms.de prezintă zece tipuri de persoane enervante pe care sigur le-ați întâlnit sau le veți întâlni în timpul sarcinii

”Misticii”
Se uită la tine și susțin că știu deja sexul copilului și succesul său în viață. Au citit ei în cafea, în palmă sau după forma burții. În peste 50% din cazuri nu nimeresc nimic.

”Detectivii”
Încep un interogatoriu să afle dacă sarcina a fost planificată, dacă știi sexul copilului, dacă mai știi și aia, și aia...

”Apocalipticii”
Pentru ei e totul e în negru și reusesc să îți strice starea imediat, folosind comentarii precum: ”vremurile bune s-au încheiat pentru tine” sau ”nu cred că aș fi în stare să aduc un copil pe lumea asta defectă”.

”Polițiștii”
Sunt tot timpul cu ochii pe tine și țin să intervină la fiecare pas: ”oare ai voie să manânci aia, oare ai voie să conduci? Să ridici aia? Să zbori cu avionul? .... 

”Glumeții”
Nu se pot abține să nu facă glume. ”vai, dar cât poți să mănânci, deja te-ai îngrășat”; ”vai, dar ce burtă ai, sigur nu sunt gemeni sau tripleti?”; ”Ai rămas însărcinată încă din noaptea nunții?” sau ”nu e ciudat să crească ceva în tine?”

”Neatenții/Nesimțiții”
Îi întâlnești în mijloacele de transport în comun. Dacă te observă în autobuz se fac că nu te văd, doar să nu fie obligați să îți cedeze locul.

”Vânzătorii”
Îți recomandă constant un model anume de pantaloni, sutien etc, de parcă ar lucra sub acoperire pentru diverse firme.

”Nostalgicii”
Au deja copii și încep să îți povestească ore în șir cum erau în timpul sarcinii și cum ar trebui să fii tu și cât de important e să le urmezi sfatul, și alte sfaturi și alte sfaturi.

Citește și: Premieră medicală: O femeie, în vârstă de 27 de ani, a născut un băieţel după ce i s-a implantat ţesut ovarian prelevat şi congelat la pubertate

”Horror”
Au avut o sarcină grea și simt nevoia să îți transmită teamă povestind non stop despre fiecare detaliu de coșmar din experiența lor.

”Bărbații guru”
Se autoproclamă guru în materie de sarcini, doar fiindcă au mai mulți copii. Încep să dea sfaturi povestind anecdote care încep toate cu ”pe vremea când soția mea era gravidă....”.

Citește și: Cele mai amuzante 10 reacții din sala de naștere din partea viitorilor părinți

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră