Prof.dr.Dorel Săndesc lasă postul de secretar de stat pentru cel de prorector la UMF Victor Babeş

16 Mar 2016 | scris de Magda Marincovici
Prof.dr.Dorel Săndesc lasă postul de secretar de stat pentru cel de prorector la UMF Victor Babeş

 

Prof. dr. Dorel Săndesc a cerut să fie eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, „pentru a reveni la profesie, la vocaţia de medic” şi pentru a ocupa postul de prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara.

În exclusivitate pentru site-ul mariustuca.ro prof. dr. Săndesc ne-a declarat: „Decizia a fost a mea pentru că am ales cariera, vocaţia. Ea a coincis cu propunerea de a ocupa postul de prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, unde mă voi ocupa de dezvoltarea academică.
De asemenea, sunt preşedintele Societăţii Române de Terapie Intensivă şi profesor doctor, medic anestezist la Spitalul Judeţean din Timişoara. Revin cu bucurie la vocaţia mea, mai ales că este nevoie de profesionişti. Iar dacă stai prea mult în administraţie există pericolul deprofesionalizării”.

Premierul Dacian Cioloş a semnat cererea, documentul privitor la eliberara din funcţie fiind publicat, marţi, în Monitorul Oficial.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră