Johnny Hallyday suferă de cancer pulmonar!

08 Mar 2017 | scris de Magda Marincovici
Johnny Hallyday suferă de cancer pulmonar!

Johnny Hallyday (73 de ani) este bolnav de cancer pulmonar. Potrivit informațiilor pe care le deține revista Closer, starea de sănătate a celebrului artist este îngrijorătoare. 
Johnny Hallyday a aflat diagnosticul în perioada sărbătorilor de la sfârșitul anului trecut. Artistul este la Los Angeles, unde locuiește împreună cu soția lui, Laeticia, și cele două fiice, Jade și Joy. 

Starea de sănătate a lui Johnny Hallyday, fragilă de mai mulți ani, este un  subiect despre care artistul a vorbit în repetare rânduri. În 2009, a făcut un control complet la spitalul american Neuilly. Spitalizarea a durat mai mult decât se credea inițial, dar nu s-au dat amănunte. Dar după câteva săptămâni, starul povestea în Tele Star că a fost operat pentru un mic cancer de colon. În realitate, era vorba de un polip, care a fost extirpat. Ulterior, au apărut alte probleme.

În decembrie 2009, Johnny Hallyday a fost salvat de la moarte după o operație de hernie discală, obligându-i pe medici să-i inducă de două ori coma artificială.

A fost un moment pe care starul l-a descris ca fiind cea mai rea perioadă din viața lui. Apreciam cele mai mici lucruri din viața mea, oamenii, mărturisea aceasta în Le Parisien, în noiembrie, 2014. Înainte mă gândeam foarte mult la mine. După, mă gândesc mai mult la alții, spunea John Hallyday.

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră