Harta răspândirii noului coronavirus în România

11 Mar 2020
Harta răspândirii noului coronavirus în România Galerie foto (2)

Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate în România, a anunţat miercuri Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Bucureşti, asimptomatic, contact cu pacientul de la Spitalul "Dimitrie Gerota", un altul de 31 de ani aflat în autoizolare şi o femeie de 35 de ani din Covasna sosită pe 8 martie din Italia aflată, de asemenea, în autoizolare.

Conform hărţii actualizate a Institutului Naţional de Sănătate Publică, cu o prezentare a situaţiei răspândirii noului coronavirus în România, sunt 36 de cazuri de infectare confirmate.

AICI puteţi accesa HARTA.

UPDATE

Primul caz de infectare cu coronavirus agravat din România a fost anunțat, miercuri, fiind un bărbat de 56 de ani internat în terapie intensivă, relatează G4media.ro.

Este al 36-lea caz din țară.

„Caz pozitiv numărul 36: bărbat din București, 56 ani, a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie 2020”, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Potrivit sursei citate, „ieri noapte a prezentat simptome, starea de sănătate s-a agravat”, iar în prezent este internat în Terapie Intensivă la Spitalul „Victor Babeș”.

UPDATE

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Bucureşti este a 37-a persoană confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, bărbatul a călătorit la Stuttgart în perioada 26 februarie -2 martie şi prezintă simptome din data de 6 martie, fiind internat la Spitalul "Victor Babeş".

UPDATE

Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă un caz de infectare cu noul coronavirus, o femeie de 54 de ani.

Potrivit sursei citate, femeia este contact direct al pacientului care a fost internat la Spitalul "Dimitrie Gerota".

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră