Gata! Fără carne de porc, maioneză, creme de ciocolată...Liber la apă, suc de lămâie, legume, citrice și multă mișcare...

02 Ian 2016 | scris de Magda Marincovici
Gata! Fără carne de porc, maioneză, creme de ciocolată...Liber la apă, suc de lămâie, legume, citrice și multă mișcare...

 

Hidratare
O hidratare constantă îmbunătățește aspectul pielii și digestia, contribuie la eliminarea toxinelor. Un litru și jumătate de lichide zilnic constând în apă, ceai digestiv, ceai verde.

Mișcare
Lăsați mașina și mergeți pe jos. Cel puțin O jumătate de oră de mers în ritm alert. Înot. Sport de sală: baschet, volei etc. Schi. Patinaj. Orice, contra sedentarismului. Mișcarea zilnică ameliorează circulația sângelui, tonifică mușchii și redă starea generală de bine.

Eliminarea toxinelor
După mesele copioase, care au pus lagrea încercare și, stomacul, și inima, dar mai ales ficatul e timpul să treceți la o alimentație ușoară din care să nu lipsească salatele din ridichie neagră, suc de lămâie, morcovi, orez complet și o cantitate rezonabilă de carne albă.

Renunțați la grăsimi
Pentru a nu lua în greutate și a vă proteja sănătatea, renunțați la fripturile din carne grasă, ciocolată, patiserie, produsele tradiționale din carne de porc pline de grăsime și greu digerabile.

Întărirea sistemului imun
Temperatura a scăzut mult și organismul nostru are nevoie de un suport suplimentar pentru întărirea sistemului imun, în așa fel încât să poată să țină piept virusurilor gripale și ale altor infecții respiratorii, frecvente în această perioadă. Soluția: legume și fructe proaspete, mai ales citrice.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră