Se poate şi aşa! A mâncat un singur aliment timp de un an și a slăbit 50 de kilograme

10 Ian 2017 | scris de Istvan Deak
Se poate şi aşa! A mâncat un singur aliment timp de un an și a slăbit 50 de kilograme

Ajuns la 36 de ani, Andrew Flinders Taylor din Melbourne s-a săturat să fie obez. Cele 150 de kilograme ale sale deveniseră o povară, de care voia să scape de orice preț. ”Nu puteam să mă abțin de la mâncat. Simțeam nevoia să mănânc permanent”, povesește el.

După ce s-a documentat pe cont propriu, a ales o dietă pe bază de cartofi. ”Am decis că timp de un an voi mânca dimineața, la prânz și seara doar cartofi. Am reușit să slăbesc 50 de kilograme”, se mândrește Andrew. Nu i s-a părut plictisitor să mănânce timp de 365 de zile doar un singur aliment.

”M-am temut că va fi o provocare incredibilă, însă nu a fost așa. Primele săptămâni au fost dificile, dar dupa aceea corpul s-a obișnuit. Cartofii pot fi preparați într-o varietate de feluri. Eu m-am rezumat doar la cartofi la cuptor și gătiți. Am renunțat la cartofii prăjiți, la preparea în ulei sau grăsime. Din când în când mai puneam un pic de sos, niște ierburi sau condimente”, a adăugat australianul, citat de Focus.

El știa că alimentația pe bază de un singur produs poate avea repercusiuni negative asupra sănătății sale, așa că a ales să meargă periodic la medic. I s-au luat probe de sânge, iar medicii și-au dat acceptul să continue dieta.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră