Crossfit: sportul denumit ucigașul caloriilor

03 Iul 2016 | scris de Magda Marincovici
Crossfit: sportul denumit ucigașul caloriilor

 

Crossfit
Crossfit este un sport care a fost numit ucigașul caloriilor. Este un sport colectiv care se practică în sală. Crossfit este conceput să promoveze condiția fizică locală și generală. El combină o variette de exercții care asigură confortul fizic. Crossfit combină antrenamentul cu greutăți, sprinturi sau alergări, gimnastică. Crossfit permite eliminarea, în medie, a 800 de calorii în timpul unei ședințe de o oră de exerciții combinate, executate temenic. În plus, persoanele care practică crossfit dobândesc suplețe, întărirea musculaturii.

Bicicleta de sală
La capătul unei ședințe de 45 de minute, ați consumat, în medie, de 750 de calorii. Este o modalitate de a elimina calorii accesibilă, recomandată în special persoanelor în vârstă sau supraponderale. Bicicleta de sală are efecte pozitive și în cazul persoanelor cardiace.

Ciclismul
Alegeți trasee plăcute, fără obstacole. Ciclismul poate fi cea mai agreabilă modalitate de a reduce stratul adipos, cu efecte benefice uimitoare asupra articulațiilor. O oră de ciclism este echivalentă cu eliminarea a 750 de calorii.

Alergări
Aveți nevoie de încălțăminte comodă, vreme bună și, evident, de voință. Este o activitate prin excelență cu efecte cardio. O cursă de aproximativ o oră, cu intensitate medie, permite eliminarea a aproximativ 750 de calorii.

Înotul
Este un sport complet, care pune în mișcare toate grupele de mușchi. După o oră de înot ați pierdut între 500 și 700 de calorii.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră