Ministrul Adrian Curaj: După un an de derivă, Institutul Cantacuzino are un nou consiliu de administrație

27 Mai 2016 | scris de Magda Marincovici
Ministrul Adrian Curaj: După un an de derivă, Institutul Cantacuzino are un nou consiliu de administrație

"Prin eforturile colegilor de la Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare, a fost numit un nou Consiliu de Administrație la Institutul Cantacuzino! Unul dintre obiectivele mele ca ministru este repornirea activității Institutului Cantacuzino, dat fiind rolul strategic al acestuia. După aproape un an de derivă, există o echipă de conducere care va putea lua deciziile necesare pentru funcționarea institutului și readucerea lui la un nivel de înaltă performanță. Mult succes!", a transmis ministrul, pe pagina sa de Facebook.Prin eforturile colegilor de la Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare, a fost numit un nou Consiliu de Administrație la Institutul "Cantacuzino"!
Unul dintre obiectivele mele ca ministru este repornirea activității Institutului "Cantacuzino", dat fiind rolul strategic al acestuia.
După aproape un an de derivă, există o echipă de conducere care va putea lua deciziile necesare pentru funcționarea institutului și readucerea lui la un nivel de înaltă performanță. Mult succes!, a scris ministrul Adrian Curaj. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră