A făcut o operație de corectare a nasului și s-a trezit cu... priapism!!!

09 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
A făcut o operație de corectare a nasului și s-a trezit cu... priapism!!!

Neven Ciganovic, din Croația, în vârstă de 45 de ani, este un star, stilist vedetă în țara lui. Dar el a devenit celebru și pentru numeroasele operații de chirurgie estetică efectuate.

Dar ultima intervenție chirurgicală nu s-a derulat ca la carte. În timpul rinoplastiei, a treia de acest gen, Neven Ciganovic a făcut o reacție alergică la anestezic și s-a trezit din operație cu un efect secundar surprinzător: erecție permanentă. Adică, priapism.

Potrivit Asociației franceze de urologie, citată de BFMTV, este vorba de ”o boală ale cărei consecințe pot fi grave”. În această situație, este necesară o abordare urgentă pentru a evita complicațiile și o disfuncție erectilă ireversibilă.

Și așa Neven Ciganovic a fost nevoit să mai treacă printr-o intervenție de urgență. De această dată, el trebuie să aibă răbdare mai multe luni până să fie complet vindecat.

Acum, el așteaptă să scape de această problemă și suferă, așa cum povestește în Daily Mail. ”Din păcate, nu am primit niciun medicament anti-durere, pentru că nu se dau pacienților ăn acest caz, așadar, sufăr în continuare, mărturisește Neven Ciganovic.

Cu toată erecția permanentă, Neven Ciganovic nu renunță la chirurgia estetică. El a afirmat recent că mai are nevoie de încă o operație pentru a avea un fizic ideal și, astfel, să fie celebru în toată lumea. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră