Tenorul Placido Domingo, infectat cu noul coronavirus

22 Mar 2020 | scris de M.C.
Tenorul Placido Domingo, infectat cu noul coronavirus

Tenorul Placido Domingo a dezvăluit faptul că a fost infectat cu noul coronavirus și se află în autoizolare împreună cu familia.

Tenorul spaniol, în vârstă de 79 de ani, care a câștigat șapte premii Grammy și a fost nominalizat pentru acestea de 31 de ori, a scris: ”Consider că este de datoria mea să anunț că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus”.

”Familia mea și cu mine suntem în autoizolare atât timp cât este necesar din punct de vedere medical. Deocamdată suntem bine, dar eu am avut simptome de febră și tuse înainte de a decide să mă testez, iar rezultatul a fost pozitiv”, a mai scris Domingo.

El a adăugat:”Vă rog pe toți să fiți extrem de precauți, să urmați regulile de igienă, să vă spălați mâinile frecvent, să păstrați distanța față de ceilalți, să faceți tot ce se poate pentru a opri extinderea contaminării și, mai presus decât orice, să stați în casă!”.

”Împreună ne putem lupta cu acest virus și putem opri criza mondială, ca apoi să ne putem întoarce la viețile noastre, sper, cât de curând”, a mai scris el în încheiere.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră