Proiectul muzical „TOȚI K1 - ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM MEREU”

02 Mai 2020 | scris de A.V.
Proiectul muzical „TOȚI K1 - ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM MEREU”

Primăria Capitalei, prin Creart, prezintă proiectul muzical „TOȚI K1 - ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM MEREU” și îl oferă publicului, începând cu 1 mai, ora 18:00, pe canalele online: Facebook Creart și Youtube Toți K1. 

Campania „TOȚI K1 - ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM MEREU” se constituie într-un mesaj de solidaritate, transmis tuturor românilor de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, un omagiu adus iubirii și credinței, în aceste vremuri în care doar împreună putem învinge fiecare obstacol: „s-ascultăm vocea inimii, să-nvățăm să iubim oamenii și la greu // să fim împreună, să ne ținem de mână // să-nvingem mereu”. 

Proiectul muzical Toți K1 reunește artiști care s-au implicat pro bono, din dragoste pentru oameni și pentru muzică: Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Nicolae Furdui Iancu, Proiect K1, Iuliana Tudor, Fidas, Steve Ant, Daniel Lazăr, Ștefan Doniga, Diacon Vlad Roșu, Sorin Francu, Vlad Rădescu, Orchestra Metropolitană București – condusă de dirijor Daniel Jinga, alături de Corul Accoustic. 

Gheorghe Zamfir, Daniel Alexandrescu, Radu Fornea și Mircea Presel semnează muzica acestui proiect, care conține fragmente din imnul non-liturgic adresat Maicii Domnului „Agni Parthene”, compus de Sf. Nectarie din Eghina în secolul al-XIX-lea. Textul este scris de: Radu Fornea, Mircea Presel, Daniel Alexandrescu, Răzvan Ștefaniu, Sorin Francu.

„Uniți am avut forța de a fi neînfricați! Uniți în credință și iubire de neam, am transformat visuri în adevăruri universale! Uniți, toți ca Unul, avem puterea de a ne schimba lumea într-una ideală, o lume a iubirii supreme!” – GHEORGHE ZAMFIR

„Toți K1 este mai mult decât muzică, este o poveste frumoasă despre mai multe generații de creatori, muzicieni, artiști, actori, oameni de televiziune care și-au dat mâna ca într-o mare familie ca să poată să își facă auzit mesajul lor în societate. Fie că a fost vorba despre sărbătoarea unirii tuturor românilor la Centenar sau despre marcarea a 30 de ani de libertate de la Revoluția din Decembrie 1989 sau, în aceste momente, despre mesajul de a fi mai mult decât oricând uniți în fața unui dușman perfid și invizibil, artiștii din proiectul Toți K1 și-au unit glasurile sau instrumentele pentru a transmite tuturor românilor mesajul că doar împreună, uniți întru credință, putem învinge așa cum am făcut-o de-a lungul mileniilor ca nație și neam. Fie să fim încă o dată Toți K1 împreună pentru România!” – RADU FORNEA - PROIECT K1

Nai: Maestrul Gheorghe Zamfir
Vioară electrică: Daniel Lazăr 
Fluier: Paula Seling
Chitară Electrică: Dan Ionescu 
Chitară Bass: Radu Dumitriu 
Tobe: Florin Vasile
Pian: Ștefan Doniga
Orchestra Simfonică: Daniel Jinga
Cor: Corul Accoustic
Aranjament Instrumental: Daniel Alexandrescu 
Video: MVP Production
Regie și Montaj video - Claudiu Stan 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră