Festivalul Neversea se reprogramează, tot pentru 2021

19 Mai 2021 | scris de A.V.
Festivalul Neversea se reprogramează, tot pentru 2021

Cea de-a patra ediţie a festivalului Neversea, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe plaja de la Constanţa în perioada 8-11 iulie, va fi reprogramată pentru o nouă dată în 2021, cel mai probabil după 1 august, informează organizatorii evenimentului, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Organizatorii afirmă că setul de norme publicat de autorităţi cu privire la organizarea acestor evenimente nu oferă nici un fel de predictibilitate şi claritate privind reluarea activităţilor culturale.

De asemenea, organizatorii menţionează că speră că festivalul se va putea desfăşura în acest an, după o pauză de mai bine de 12 luni. Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiştilor, recalibrarea resurselor umane şi a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuşi să le facă, în speranţa că autorităţile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp, se arată în comunicat.

Reprezentanţii festivalului Neversea susţin că există soluţii de a organiza evenimentul în siguranţă, acesta fiind cel mai sigur loc, accesul fiind permis doar celor vaccinaţi, testaţi sau cu anticorpi. În schimb, normele publicate de autorităţi spun că în luna iulie evenimentele se pot desfăşura cu un număr limitat de 2.500 de persoane, cu distanţare de 2 metri pătraţi între participanţi. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu îşi doresc o variantă de compromis a festivalului, dar au nevoie de garanţia autorităţilor că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august.

În comunicatul menţionat se mai susţine că publicul, artiştii, organizatorii şi colaboratorii festivalului sunt toţi dornici şi nerăbdători să se reîntâlnească, pe plaja preferată, să se bucure împreună de noi experienţe minunate, de cea mai bună muzică şi cele mai frumoase apusuri şi răsărituri de la mare. Şi pentru cei peste 9.000 de colaboratori şi cei peste 500 de furnizori ai festivalului Neversea şi angajaţii lor, desfăşurarea evenimentului înseamnă relansarea business-urilor şi o rază de speranţă, se mai arată în comunicat.

Organizatorii Neversea le mulţumesc fanilor pentru susţinere şi încredere şi îi asigură că biletele şi abonamentele lor, cele achiziţionate în 2020 şi transformate în Anytime, dar şi cele achiziţionate în acest an, rămân valabile pentru ediţia actualizată Neversea 2021. În perioada următoare, reprezentanţii festivalului vor reveni cu informaţii despre noua dată de desfăşurare, se mai menţionează în comunicatul difuzat de organizatorii manifestării.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră