Festivalul Electric Castle nu mai are loc în 2021

17 Mai 2021 | scris de A.V.
Festivalul Electric Castle nu mai are loc în 2021

Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în acest an. Oraganizatorii au anunțat că ediția următoare, a opta, se va desfășura în 2022.

Conform organizatorilor, hotărârea a fost luată date fiind ultimele măsuri stabilite de către autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară.

„Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021”, spun organizatorii Electric Castle.

Trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022.

Conform hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență din 14 mai, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori.

În plus, hotărârea conține alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuții, probabil în următoarele săptămâni.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră