Bruce Springsteen şi Bon Jovi susțin un concert virtual

15 Apr 2020 | scris de A.A.
Bruce Springsteen şi Bon Jovi susțin un concert virtual

Bruce Springsteen şi Bon Jovi, doi cântăreţi originari din New Jersey (SUA), se alătură altor artişti din acest stat care vor participa la un concert virtual dedicat strângerii de fonduri pentru combaterea coronavirusului, relatează miercuri EFE, preluat de Agerpres.

"Jersey 4 Jersey" este titlul acestui eveniment caritabil care se va desfăşura pe 22 aprilie şi la care vor participa şi alte figuri cunoscute din lumea spectacolului, precum Saquon Barkley, Tony Bennett, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Halsey, Chelsea Handler, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart şi SZA.

"New Jersey a fost lovit deosebit de dur de coronavirus", a spus Springsteen într-o înregistrare video difuzată de programul "Good Morning America" al postului ABC. "Iar oamenii din New Jersey au făcut mereu un pas în faţă în vremuri dificile", a precizat cel supranumit "The Boss".

Concertul a fost organizat de Fondul de Ajutor împotriva Pandemiei din New Jersey (NJPRF), care se ocupă de acordarea de ajutor persoanelor cele mai vulnerabile în faţa noului coronavirus din acest stat, care figurează printre cele mai afectate de pandemia din SUA.

"Cei din New Jersey se află în prima linie a pandemiei şi fac ceea ce este mai important ca oricând pentru New Jersey: să aibă grijă unii de alţii", notează într-un comunicat de presă Tammy Murphy, soţia guvernatorului acestui stat Phil Murphy.

Pe lângă strângerea de fonduri, acest concert va aduce un omagiu tuturor celor care lucrează neobosit, de la personal medical şi până la forţele de ordine, pentru a frâna ameninţarea coronavirusului în New Jersey.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră