Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii reprogramat în toamnă

10 Apr 2020
Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii reprogramat în toamnă

Încă un festival aflat la a șasea ediție se amână pentru toamnă, dacă pandemia de coronavirus va putea fi ținută sub control, precizează printr-un comunicat Arcub.

Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii #6 reprogramat în toamnă

În urma măsurilor de sănătate publică privind prevenirea riscului de răspândire a virusului SARS-COV-2, ediția din acest an a Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii, programată pentru perioada 23-26 aprilie, se amână pentru sezonul de toamnă. Ținem la siguranța spectatorilor noștri așa că facem tot posibilul să ne asigurăm că ediția din acest an a festivalului se va desfășura în condiții depline de siguranță.

Mulțumim pentru înțelegere și ne vedem în toamnă la București cu noi experiențe artistice bazate pe tehnologia luminii și instalații interactive. Urmăriți-ne pe pagina noastră de Facebook și pe arcub.ro pentru update-uri privind perioada de desfășurare a Spotlight 2020!

Multă sănătate și ne revedem curând!

Anunțul oficial transmitea informațiile legate de cea de-a șase ediție ca a fi cea mai amplă în acest an.

Festivalul care strânge, an de an, peste 500.000 de spectatori pe arterele principale ale Capitalei, Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii revine la București, între 23 și 26 aprilie, cu noi și spectaculoase instalații artistice bazate pe lumină, anunță organizatorii evenimentului, Primăria Capitalei și ARCUB.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, Spotlight este unul dintre cele mai populare festivaluri în aer liber din București și își propune, anul acesta, să poarte publicul într-o călătorie captivantă cu ajutorul tehnologiilor luminii care explorează tema „Lumi Paralele//Parallel Worlds”. Timp de patru zile, artiști din țară și străinătate vor expune la București cele mai inovative proiecte care permit spectatorilor să acceseze „lumi paralele”, ce îi vor scoate complet din spațiul în care se află și le vor deschide ochii către dimensiuni și viziuni noi.

Prin tema ediției, „Lumi paralele//Parallel Worlds”, Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii urmărește să creeze o legătură strânsă între lumea fizică și cea virtuală, între figura umană, concretă, limitată, dar în același timp vulnerabilă, și figura virtuală, care poate fi extrem de vastă, complexă și de neînțeles, uneori aproape de nepătruns.

Între 23 și 26 aprilie, la Spotlight 2020, clădiri istorice și locuri iconice din București devin spații principale de desfășurare ale festivalului, în care spectatorii pot explora lumi digitale fascinante, peisaje alternative, experiențe senzoriale sau audiovizuale cu ajutorul instalațiilor artistice bazate pe lumină.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră