Rareș Bogdan a revenit pe ecran, la Realitatea TV

25 Noi 2018 | scris de M.C.
Rareș Bogdan a revenit pe ecran, la Realitatea TV

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV, Rareș Bogdan, a revenit duminică seara în platoul emisiunii, după ce anterior anunțase că s-a împăcat cu acționarul postului, Cozmin Gușă.

"Am fost amândoi pătimași", a scris Rareș Bogdan pe Facebook despre disputa pe care a avut-o cu Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea TV, dispută în urma căreia Bogdan a fost suspendat două zile de pe post.

"Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași", a scris Rareș Bogdan.

"Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!", a mai scris acesta.

În ediția de marți seară a emisiunii, chiar la jumătatea emisiunii, Rareș Bogdan a declarat că intenționează să-și încheie „activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu (care au primit "interzis" să fie invitați) nu mai sunt primiți pe post. El a cerut și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editorială a postului.

Ulterior, Cozmin Gușă i-a trimis un SMS prin care l-a anunțat că este suspendat două zile. Rareș Bogdan a afirmat că, dacă este suspendat două zile, consideră că nu mai este angajat al postului.

Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au avut vineri seară o întâlnire în urma căreia s-au împăcat.

În discursul ținut la revenirea sa în platoul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan a oferit unele explicații cu privire la motivele interzicerii Oanei Stănciulescu la Realitatea TV. Jurnalista ar fi fost surprinsă făcând comentarii negative la adresa postului în spațiul public

„Oreste și Oana nu au fost și nu sunt oamenii lui Coldea, nu la ei făcea referire Cozmin. Oana a fost interzisă pe post acum zece zile sub pretextul că într-o zi de joi ar fi criticat postul Realitatea în spațiul public. Sunt convins că la un moment dat va avea o discuție cu cei din conducerea postului, mai ales cu Cozmin, și, sper, deși am văzut că a renunțat să mai apară la Realitatea, să o pot avea alături în platou” a spus realizatorul emisiunii Jocuri de Putere.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră