Scandal la Realitatea TV: Realizatorul Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia în anumite condiții

21 Noi 2018 | scris de M.C.
Scandal la Realitatea TV: Realizatorul Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia în anumite condiții Galerie foto (2)

Un nou scandal la postul de televiziune Realitatea TV. De această dată, el a pornit de la afirmațiile lui Oreste Teodorescu, potrivit cărora a fost cenzurat, pentru că nu a vrut să intre în partidul înființat de patronul postului, Cozmin Gușă.

Totodată, alături de Oreste Teodorescu ar fi fost interzisă pe post și jurnalista Oana Stănciulescu.

Realizatorul Rareș Bogdan a anunțat marți seară în direct că va pleca de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți înapoi.

La rândul său, Gușă l-a acuzat pe Oreste că ”se folosea de numele Realității în diverse discuții sau tranzacții”. Guşă a spus că decizia privindu-i pe cei doi este corectă şi avizată.

”Fac un anunț extrem de important: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edi Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie.

Iubesc Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni – stindard ai luptei împotriva ciumei roșii.

Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru.

Am avut libertate totală de acțiune. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple”, a spus Rareș Bogdan.

 /p>

UPDATE

Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post, după ce aseară a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia.

"Am primit mesaj de la Cozmin Gușă, nici măcar nu m-a sunat", a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro.

"Următoarele două zile, Rareș Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere", a declarat Cozmin Gușă pentru Paginademedia.ro.

"În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere - pentru că numele emisiunii este al meu și al Realității - Claudiu Popa", a continuat Gușă.

Reacția lui Rareș Bogdan: "În momentul în care nu mi se permite astăzi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a încheiat", a declarat Rareș Bogdan pentru Paginademedia.ro.

Cozmin Gușă:  "Faptul că Rareș Bogdan și-a permis aseară să ceară demisia șefului său nu se admite.

Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste și de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitați la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită.

Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție).

Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată."

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră