Busu a suferit un infarct. A fost operat în această noapte

07 Noi 2018 | scris de M.C.
Busu a suferit un infarct. A fost operat în această noapte

Florin Busuioc, actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV, cunoscut publicului mai mult drept Busu, a suferit un infarct marți seară, după un spectacol la Craiova, pe scena Filarmonicii "Oltenia", în timpul spectacolului Central Park. Actorul a fost operat în această noapte, la Craiova, scriu agențiile Mediafax și Agerpres.

Actorul se află acum în afara oricărui pericol, după operația de montare a unui stent, o intervenție "minim invazivă", după cum a declarat purtătorul de cuvânt al spitaluluim Cristina Geormăneanu.

Potrivit Gandul.info, Busuioc a fost resuscitat de un echipaj SMURD.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, a confirmat pentru Mediafax situaţia actorului.

"Da, (a suferit un infarct - n.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova," a declarat Raed Arafat.

Operaţia la care a fost supus actorul Florin Busuic la Spitalul de Urgenţă din Craiova a fost finalizată cu succes în jurul orei 01:00.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră