Campionatul internațional de extensii de gene, la București. Ce presupune o astfel de competiţie

12 Oct 2018
Campionatul internațional de extensii de gene, la București. Ce presupune o astfel de competiţie

Corina Turcuman, o tânără mămică-antreprenor din Republica Moldova, care și-a căutat norocul în România, a cucerit în foarte scurt timp industria de Beauty de pe mapamond, extensiile sale de gene Karina Lashmaker devenind un brand internațional.

În 22 și 23 octombrie, antreprenoarea organizează, la București, a doua ediție a Campionatului Internațional de Extensii de Gene, un eveniment menit să trezească spiritul competitiv al experților în extensii de gene din toate colțurile lumii. Campionatul internațional va avea loc la Jubile Ballroom din București.

Ce presupune un campionat de extensii de gene?

Campionatul de gene este o competiție la care participă tehnicieni de extensii de gene pasionați, cu scopul de a-și etala talentul și aptitudinile profesionale.

În cadrul acestei competiții există 7 probe, din care participanții au șansa de a opta la care să participe (una sau chiar mai multe probe).

Concurenții au posibilitatea de a alege să lucreze cu produsele pe care le folosesc în mod obișnuit în saloanele proprii, pentru a-și pune mai bine în practică tehnicile cu care sunt familiarizați.

Participanții vor aplica extensii de gene pe un model (care poate fi găsit de participant sau poate fi ales din cele puse la dispoziție de organizatori).

Tehnicienii de extensii de gene trebuie să aplice și să țină cont de anumite reguli și cerințe pe care, oricum sunt obligați să le respecte zi de zi când lucrează cu clientele în propriul salon.

Deși obiectivul acestei proceduri este oferirea unui aspect cât mai plăcut chipului doamnelor și domnișoarelor, există cliente care pot avea cereri ușor exagerate.

“Prin acest campionat, ne propunem să promovăm rezultatele cât mai naturale, care oferă o notă de seducție și rafinament privirii clientelor. În acest sens, participanții sunt îndemnați să nu lucreze cu extensii extrem de groase și lungi. Lucrarea rezultată trebuie să fie una la care s-a lucrat cât mai curat, adică să nu se fi folosit mult adeziv pentru gene. Fiecare participant are la dispoziție un timp stabilit pentru a-și termina lucrarea. După aceea, modelele merg în zona unde vor fi jurizate. Juriul  va avea în față o listă de criterii de jurizare și va pune note la fiecare criteriu în parte. La final, câștigă concurenții care au obținut cel mai mare punctaj la aceste criterii”, declară Corina Turcuman, fondatorul Karina Lashmaker, membră a Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România și organizatorul Campionatului Internațional de Extensii de Gene.

Competiția este împărțiță în 4 categorii: JUNIOR (cei cu experiență până într-un an), MASTER (1 până la 3 ani experiență), PROFESIONAL (experiență mai mare de 3 ani), ELITE (traineri, jurați, profesioniști recunoscuți internațional). Juriul este format din cei mai importanți profesioniști în domeniu, din țări precum: Rusia, Italia, Portugalia, Lituania, Grecia, Ucraina, Brazilia și Australia.

 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră