Adevăratele minuni se petrec în subconştientul nostru

28 Iun 2018
Adevăratele minuni se petrec în subconştientul nostru
Majoritatea dintre noi am auzit de la alţii că trebuie să ne împărţim viaţa în mai multe etape, să urmăm mai mulţi paşi astfel încât să ajungem să ne împlinim visele. În acelaşi timp, vedem oameni – bogaţi material sau spiritual – care sfidează aceste cutume şi cu toate acestea au mare succes.
 
În opinia profesoarei de yoga Dana Ţupa acest lucru se întâmplă deoarece cei din urmă au înţeles că viaţa noastră, visele noastre, obiectivele noastre sunt controlate aproape exclusiv de către gândirea subconştientă. Am auzit despre astfel de legi nescrise în documentare precum “The Secret”, “Legea Rezonanţei”, “Apa” etc., toate au în comun acelaşi lucru: o lege simplă care spune că, acolo unde îţi îndrepţi mintea/atenţia, acolo se duce energia şi de acolo obţii rezultatele sau o forţă infinită a subconştientului care se “cuplează” la rezonanţa specifică a ceea ce ne dorim cu adevărat. 
 
“În mare parte, viaţa noastră este ghidată pe pilot automat. Respirăm fără să trebuiască să ne amintim la acest lucru secundă de secundă, fără să ne numărăm respiraţiile. Mâncăm fiind atenţionaţi de tot felul de alarme din corpul nostru. Avem un sistem imunitar care lucrează pentru noi ca să ne ţină sănătoşi. Am fost creaţi în aşa fel încât corpul nostru să îndeplinească funcţiile vitale şi unele anexe iar noi să ne preocupăm de ţelurile mai înalte ale cunoaşterii, creaţiei etc. Puţini au înţeles că acelaşi lucru putem face şi cu visele noastre, le putem programa în subconştientul nostru, iar succesul nostru să nu mai depindă de acţiuni conştiente, concrete, ci totul să depindă de atitudinea noastră, de felul în care ne-am programat subconştientul să se raporteze la lume, la viaţă, la relaţii etc”, declară profesoara de yoga Dana Țupa.
 
În acelaşi timp, cunoscuta profesoara de yoga afirmă că orice filosofie, într-un fel sau altul, promovează acest concept, deoarece atunci când mintea umană îşi găseşte limitele, majoritatea se abandonează cuiva, fie că vorbim de o conştiinţă superioară, de subconştient, de Univers, de Forţa Vieţii sau oricum am numi-o noi. Această stare de a lucra cu subconştientul, de a învăţa să te abandonezi lui se poate atinge prin diferite tehnici şi meditaţii yoga.

Alte stiri din Life style

Ultima oră