Celebrul actor Irrfan Khan din Slumdug Millionaire și Jurassic Park a decedat

29 Apr 2020 | scris de A.A.
Celebrul actor Irrfan Khan din Slumdug Millionaire și Jurassic Park a decedat

Celebrul actor al Bollywood, Irrfan Khan, cunoscut din rolurile jucate în filmele Slumdug Millionaire și Jurassic Park a decedat la vârsta de 53 de ani, precizează BBC.

Actor Irrfan Khan fusese internat la terapie intensivă din 28 aprilie. În ciuda măsurilor dure de izolare a populație și de supraaglomerarea cu care se luptă spitalele din India, actorul a fost internat în spitalul Mumbai Kokilaben Dhirubhai Ambani. Starea actorului s-a deteriorat extrem de rapid fiind nevoie de internarea directă la terapie intensivă. Soția și cei doi fii i-au stat alături în toată această perioadă.

Cadrele medicale au declarat că el a fost internat în urma unor afecțiuni ale colonului, dar nu au oferit mai multe informații. Dorința lui de viață și rugăciunile apropiaților l-au ajutat să lupte cu boala și toți sperau la o recuperare cât mai rapidă, precizează News18.

Khan fusese diagnosticat în urmă cu ceva timp cu o tumoare malignă și se afla sub atenta observație a medicilor.

Actorul trecuse printr-o experiență extrem de dificilă cu doar câteva zile înainte de internare, atunci când a aflat că mama lui a decedat, dar nu a putut participa la funeralii din cauza măsurilor de carantinare a populație.

 

 

Alte stiri din Film

Ultima oră