Sfârşitul tragic al pasagerului al cărui miros a provocat aterizarea de urgenţă a unui avion în Portugalia

04 Iul 2018
Sfârşitul tragic al pasagerului al cărui miros a provocat aterizarea de urgenţă a unui avion în Portugalia

Liderul trupei rock Do Major din Rusia, Andrei Sutcilin, a decedat zilele trecute în Portugalia, din cauza unei necroze. Anunţul a fost făcut în pagina sa de Facebook şi preluat de presa internaţională. De ce a ajuns asta o ştire?

La 30 mai, Andrei Sutcilin a urmat la bordul unui avion al companiei olandeze Transavia Airlines, care a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Portugalia, din cauza acestui pasager, al cărui miros era insuportabil.

Ulterior, muzicianul rus în vârstă de 58 de ani a fost nevoit să recunoască faptul că el a fost cel care a provocat incidentul care a dus la aterizarea de urgenţă. 

Un medic care îl consultase în Spania, nu detectase decât o simplă infecţie, a explicat muzicianul. Ajuns în Portugalia, el a fost internat în spital, căci starea lui de sănătate se agrava. Acolo, la spital, cauza mirosului insuportabil emanat de pasagerul rus al avionului aterizat de urgenţă a fost depistată. Omul avea necroză (moartea unui ţesut, provocată de o infecţie bacteriană - n.r). Omul a fost, deci, victima malpraxis-ului.

Cazul rusului a devenit cunoscut la nivel mondial după ce presa a relatat că un avion Boeing care făcea legătura între Olanda şi Spania a aterizat de urgenţă din cauza unui miros insuportabil emanat de unul dintre pasagerii de la bord. Persoanele aflate pe scaunele din jurul respectivului pasager au leşinat din cauza mirosului emanat de acesta. (M.C)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră