Ariana Grande, învinovăţită pentru atacul de la Manchester. E prea proastă ca să-şi avertizeze fanii despre amenințările la adresa vieții şi libertăţii lor

24 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ariana Grande, învinovăţită pentru atacul de la Manchester.  E prea proastă ca să-şi avertizeze fanii despre amenințările la adresa vieții şi libertăţii lor

Jurnalistul britanic Milo Yiannopoulos o critică pe cântăreaţa americană Ariana Grande după atacul de la Manchester și nu este singurul.

Ariana Grande a revenit în orașul natal din Boca Raton, Florida, după ce şi-a amânat turneul european pe durată nedeterminată, relatează ibtimes.co.in.

Sunt destul de mulți care au învinuit-o pe cântăreața americană Ariana Grande pentru atacul de la Manchester, care a ucis 22 de persoane și a rănit peste 50 persoane.

La doar câteva ore după atac, fostul editor Breitbart, Milo Yiannopoulos, a criticat-o pe pagina sa de Facebook pe cântăreața de 23 de ani ca fiind pro-islam și antiamericană.

"Din păcate, Ariana Grande este prea proastă ca să înțeleagă și să-şi avertizeze fanii europeni despre amenințările reale la adresa vieții şi libertăţii lor", a scris Yiannopoulos, 32 de ani.

"Va rămâne ferm pro-imigranţi, pro-islamism și anti-America. Te face să te întrebi dacă nu au dat bomba ca să o atace sau în solidaritate cu ea", a mai susţinut el.

Yiannopoulos nu este singurul care dă vina pe Grande. Autorul și jurnalistul autorizat, James Harkin, crede că ieşirile lui Grande ar putea fi un factor care a contribuit la producerea atacului. "De ce ar veni cineva la un concert al cântăreaței americane Ariana Grande?", s-a întrebat într-un articol pentru The Daily Mail.

"Răspunsul poate fi acela că, odată cu costumele ei sclipitoare, ciorapii, urechile de iepurași roz și aroganta ei încredere sexuală, Miss Grande, de 23 de ani, este un simbol a tot ce urăsc islamiştii", a susţinut Harkin.

Grande a revenit acasă la scurt timp după atac, iar marți după-amiază a fost văzută în orașul ei natal din Boca Raton, Florida, fiind întâmpinată de prietenul ei. Mac Miller.

Cântareaţa şi-a amânat pe termen nelimitat turneul european, care a început la Stockholm pe 8 mai și urma să se încheie pe 15 iunie la Roma.

Alte stiri din Externe

Ultima oră