Opt persoane au decedat duminică dimineaţă într-un accident de autocar pe o autostradă din Ungaria

15 Aug 2021 | scris de Istvan Deak
Opt persoane au decedat duminică dimineaţă într-un accident de autocar pe o autostradă din Ungaria

Opt persoane au decedat duminică dimineaţă într-un accident de autocar pe o autostradă din Ungaria, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta, a anunţat poliţia ungară pe website-ul său. 

Vehiculul înmatriculat în Ungaria, care transporta 50 de pasageri, a lovit în jurul orei locale 04:55 (02:55 GMT) pilonul de susţinere al unui viaduct care trecea pe deasupra autostrăzii.

Doi pasageri au fost grav răniţi, iar alţi 46 au suferit răni uşoare, potrivit hirado.hu.

La faţa locului s-au deplasat 17 unităţi de salvare din judeţul Fejér şi judeţele din jur, răniţii fiind transportaţi - după ce au primit îngrijiri la faţa locului - la spitalele din Siófok, Veszprém, Székesfehérvár şi Budapesta.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Fejér, la ora 4:55 dimineaţa, la kilometrul 70 al autostrăzii M7 din Ungaria, în apropiere de Szabadbattyán s-a răsturnat un autocar.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă în direcţia de deplasare Budapesta, traficul fiind deviat către drumul naţional 7 de la ieşirea către Szabadbattyán, revenirea pe autostradă fiind posibilă la intersecţia de la drumul naţional 63.

Sursa foto: hirado.hu

Alte stiri din Externe

Ultima oră