Disneyland își redeschide porțile pentru vizitatori

09 Mai 2020 | scris de A.A.
Disneyland își redeschide porțile pentru vizitatori

Disneyland Shanghai se va redeschide pe 11 mai după oprirea activității ca urmare a evoluției pandemiei, anunță Business Insider.

Reprezentanții celebrului parc de distracții au anunțat încă de la începutul săptămânii reluarea activității, iar biletele pentru prima zi de evenimente au fost puse în vânzare vineri dimineață. În doar câteva minute, site-ul anunța că s-a vândut capacitatea maximă permisă de autorități.

Într-o singură zi de la publicarea biletelelor, mai multe zile apar sold-out din lunile mai și iunie, iar prețul lor variază între 56 și 70 de dolari.

Fiind primul parc ce-și va relua activitatea, Disneyland Shanghai va fi luat ca exemplu de toate marile parcuri din lume pe măsură ce se ia în considerare o revenire la normal.

Directorul General al companiei Disney, Bob Chapek, a declarat că se vor lua măsuri stricte de distanțare fizică, dezinfecție permanentă, precum și o reducere drastivă a numărului de vizitatori. Din cei 80.000 de oameni care vizitau zilnic parcul, autoritățile din Shanghai au stabilit ca doar 30% din întreaga capacitate să fie folosită.

Chapek a declarat că vor folosi o capacitate mai redusă decât cea impusă pentru a permite salariaților să se obișnuiască cu toate măsurile de desfășurare a activității.

Vizitatorii vor fi nevoiți să poarte măști de protecție, li se va lua temperatura și vor avea acces la dezinfectați.

Alte stiri din Externe

Ultima oră