Berlusconi, despre Prima doamnă a Franţei: Mama frumoasă a preşedintelui Macron

16 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Berlusconi, despre Prima doamnă a Franţei: Mama frumoasă a preşedintelui Macron

Autor al mai multor gafe, fostul premier italian Silvio Berlusconi a glumit pe tema diferenţei de vârstă, de aproape 25 de ani, dintre preşedintele francez, Emmanuel Macron, şi soţia sa, Brigitte, pe care a numit-o "o mamă frumoasă", relatează dpa-international.com.

"Avem un tip de 39 de ani, ca preşedinte al Franţei, cu o bună experienţă de lucru, dar, mai presus de toate, cu o mamă frumoasă, care l-a ţinut de mână de când era băiat", a spus Berlusconi, luni seara, în timpul unui eveniment de campanie din Monza, lângă Milano.

Brigitte Macron are 64 de ani, în timp ce preşedintele francez are 39, iar cei doi au început să se întâlnească când Brigitte era profesoara sa de liceu. 

Berlusconi însuşi nu este străin de diferenţele mari de vârstă, iubita sa, Francesca Pascale, fiind mai tânără cu 49 de ani decât el. Fostul premier a fost acuzat că a încercat să aibă relaţii sexuale cu o minoră, în aşa numitul scandal bunga, dar a fost achitat din lipsă de probe. Oricum, el este implicat în alt proces în care este acuzat că a mituit un martor.

Alte stiri din Externe

Ultima oră