VIDEO. Cum arată viitorul traseu al Autostrăzii Sibiu-Pitești, tronsonul 4 Curtea de Argeș-Tigveni

11 Sep 2020
VIDEO. Cum arată viitorul traseu al Autostrăzii Sibiu-Pitești, tronsonul 4 Curtea de Argeș-Tigveni

Asociația Pro Infrastructura a publicat în premieră o filmare aeriană de pe viitorul traseu al Autostrăzii Sibiu-Pitești, tronsonul 4 Curtea de Argeș-Tignevi și atrage atenția că, până în prezent, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu a anunțat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuției acestui lot. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a organizat în luna martie a anului trecut licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului de aproape 10 kilometri, între Curtea de Argeș-Tignevi, al Autostrăzii Sibiu-Pitești. Valoarea contractului se ridică la 2 miliarde de lei și presupune o perioadă de 16 luni pentru proiectare și 44 de luni ăentru construcție. Traseul include și 1,35 kilometri de tunel, sub dealul Momaia. 

„Până în acest moment, CNAIR nu a anunțat câștigătorul. Se pare că cea mai bună ofertă este cea a chinezilor de la China Railway. Compania de drumuri le-a cerut o serie de clarificări suplimentare în ultimele luni, solicitări respinse de CNSC. Prin urmare, CNAIR trebuie să anunțe câștigătorul acestei licitații în vederea consumării potențialelor contestații și demarării acestui lot deosebit de important de autostradă“, au arătat reprezentanții Asociației Pro Infrastructura. 

Continuarea articolului, AICI

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră