BUCUREȘTI. Tramvaiele de pe liniile 1 și 10 vor circula toată noaptea, linia 103 se prelungește

25 Mai 2020 | scris de A.V.
BUCUREȘTI. Tramvaiele de pe liniile 1 și 10 vor circula toată noaptea, linia 103 se prelungește

Tramvaiele care circulă pe liniile 1 și 10 ale Societății de Transport București (STB) SA vor avea și program nocturn, informează societatea

„Începând cu data de 01.06.2020, programul de funcționare a liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi prelungit pe toată durata nopții.

De la aceeași dată, la secțiunea Trasee (http://www.stbsa.ro/v_trasee.php) vor fi publicate graficele de circulație actualizate.

Liniile 1 și 10 au un traseu circular, desfășurat pe Inelul Principal de Circulație din București, și reprezintă o parte dintre cele mai lungi și importante trasee de tramvai din Capitală”, informează STB SA.

Totodată, STB SA informează că începând cu data de 01.06.2020, ora 10:00, linia de autobuz 103 va funcționa pe un traseu prelungit pe ambele sensuri, de la intersecția Șos. Industriilor/ Șos. Dudești-Pantelimon, pe Șos. Dudești-Pantelimon, Șos. Gării Cățelu, Șos. Pantelimon, terminal „Cora Pantelimon”, cu întoarcere pe Șos. Dudești-Pantelimon, Șos. Industriilor, apoi pe traseul de bază.

Pe traseul prelungit, autobuzele liniei 103 vor efectua opriri în stația nou înființată „Republica”, situată pe Șos. Dudești-Pantelimon, la aproximativ 70 de metri după intersecția cu Șos. Industriilor.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră