Un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei (VIDEO)

07 Iun 2020 | scris de A.V.
Un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei (VIDEO)

Un troleibuz a luat foc în centrul capitalei, din imaginile postate pe Facebook de liberalul Ciprian Ciucu, incidentul petrecându-se pe Lascăr Catargiu, la jumătatea distanței dintre Piața Romană și Piața Victoriei.

 

„Un troleibuz a luat foc in Centru. De competentă ce este administrația Firea. Eu nu imi aduc aminte de atât de multe incidente la RATB ca in aceste vremuri. Bucureşti, 2020! Pe timp de pace... Da, incompetența are si astfel de rezultate. Troleibuzele sunt vechi, neîntreținute, neverificate. Din fericire nu sunt victime. Acest incident este extrem, extrem de grav. La repeziciunea cu care s-a intins focul nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să fie călători inăuntru” a scris Ciucu pe Facebook.

UPDATE

ORA 12.04 Incendiul la troleibuzul care circula pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală a fost stins, informează duminică ISUBIF.

Potrivit sursei citate, nu sunt victime.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

UPDATE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu troleibuzul în flăcări, spunând că speră ca cei care „blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului”.

„Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani de zile”, a spus Firea.

Primarul Capitalei afirmă că licitația pentru achiziția a 100 de tramvaie este în continuare blocată.

„Se va dovedi că motivele sunt inventate. Azi (duminică – n.r.) în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport in comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viața oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, scrie Firea.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră