Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat condiționat din închisoare

27 Mar 2020 | scris de A.V.
Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat condiționat din închisoare

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat definitiv la închisoare în mai multe dosare de corupție, va fi eliberat condiționat din penitenciar, potrivit unei decizii definitive a Tribunalului București.

Vîntu a făcut o cerere de eliberare care a fost inițial respinsă de Judecătoria Sectorului 5, dar Tribunalul București a admis apelul acestuia.

Sentinţa este definitivă.

Vîntu se află în Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, scrie AGERPRES.

Ultima condamnare de 10 ani închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

El mai are la activ 8 ani închisoare în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014), un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012), aminteşte sursa citată.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră