Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al TVR

17 Mai 2018
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al TVR

Sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de televiziune Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al Televiziunii Române, joi, în intervalul 11.00-19.00.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio a încetat din viaţă marţi.

"Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români", au transmis membrii CA al SRTv. 

Ţopescu va fi înmormântat vineri, la ora 11.00, în Cimitirul Ghencea Militar.

Reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, Cristian Ţopescu a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe.

Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră