Sa o ajutam pe DENISA!

30 Oct 2018
Sa o ajutam pe DENISA!

Te-ai gândit vreodată că și cel mai mic gest contează? Că prin contravaloarea unui pachet de țigări sau senviș ai putea salva o viață? Sună, poate, melodramatic, dar este adevărul adevărat.

Denisa are nevoie de tine. De noi. Cu ajutorul nostru poate să trăiască.

Povestea Denisei

O fetiță plină de viață ce lupta cu diferite boli de la vârsta de 1 an . Denisa Maria este are acum 8 ani, dar nu se bucura de varsta ei. La vârsta de 1 an au început numeroase scaune diareice, febra, deshidratare făcând tratament in teritoriu timp de 5 luni, nu a avut succes si a fost trimisa la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu pe data de 15.09.2011, după multe investigații cu endoscopie digestiva - Boala Celiaca cu DQ2 pozitiv

prin analize s-a mai constatat :

-Sindrom de deshidratare peste 10%

-Anemie corențială

-Hipoproteinemie

-Faringita acută

Timp de 5 ani Denisa a mers la Spitalul Grigore Alexandrescu , starea de sănătate se înrăutațea de la o luna la alta fiind internată la 2 luni sau chiar la una cu crize abdominale dureroase însoțite de varsaturi urmate de scaune diareice, scădere ponderala si elemente aftoase pe mucoasa linguala si perianala suferind pe lângă celelalte diagnostice si de :

- Reflux gastro esofagian cu esofagita

-Sindrom de dismotilitate gastro intestinala severa cu diskinezie gastrica prelungita

-Hipotrofie adeno-amigdaliana

-Hipogamaglobulinemie congenitala

-Sindrom de contaminare intestinala cu levuri.

Aceste diagnostice si probleme sunt in toti acesti ani la Spitalul Grigore Alexandrescu . Din păcate starea de sănătate a Denisei nu mergea spre bine făcând scaune cu mucus si sânge , apetit redus , etc

A plecat la alt spital din București, Victor Gomoiu in decembrie 2015. La vârsta de 6 ani a fost internata pe secția gastro-enterologie pentru Investigatii. Dupa o endoscopie digestiva fara anestezie, la biopsie s-a descoperit ca sufera de :

-H. Pylore

-Dischinezie biliara hipotona

-Gastroduodenita cronica

-Infectie cu H.Pylore

-Alergii alimentare .

A mers la spital la fiecare 2 luni si i s-a repetat endoscopia digestiva pe viu, fără anestezie. A mers in teritoriu la Focsani cu febra si dureri abdominale la recomandarea Doamnei Dr. a fost trimisa spre un alt drum.

În decembrie 2016, Denisa a fost trimisă la Spitalul Sf.Maria din Iași unde a fost internata pentru investigații suplimentare. I s- a facut colonoscopie cu anestezie generala unde in Ianuarie 2018 rezultatul a iesit cu diagnostic de Boala Crohn , afte recidivante , malnutritie , Boala Celiaca, infecție cu Escherichia coli, spasmofilie hipocalcemica, deficit ponderal, deficit de imunoglobuline IGA,IGM ; adenita mezenterica.

Merge de 2 ani consecutiv pentru tratament cu solumedrol I.V ,imunoglobuline , salofalk , Modulen pentru nutritie funcțională in boala inflamatorie intestinala si sindrom de malabsorbtie (Laptele Modulen este foarte costisitor, o cutie fiind 133 lei × 13 cutii lunar) . A avut si are mari cheltuieli cu analize ambulatoriu , ecografie, lapte Modulen , spitalizari , medicamente, etc .

Mai are nevoie de 1.500 de lire!

Pe 10 decembrie are programare la VIENA pentru reevaluare clinicobiologic, iar suma de care are nevoie este importanta pentru familie. Din cei 4500 de lire de care are nevoie s-au strans déjà mare parte, insa cele 1500 de lire de care mai are nevoie sunt foarte greu de strans din resursele limitate ale familiei. Orice contribuție, oricat de mica, inseamna o sansa la o viata normala

Denisa Maria este un copil ce merita sa se bucure de copilărie alături de colegi si prieteni.

Contul unde puteti face donatii este RO38BTRL04001201P10017XX deschis la Banca Transilvania pe numele mamei, SAVU MIHAELA.

 

Exista si o campanie de strangere de fonduri pe facebook si acolo pot

plati direct prin card cei care doresc sa doneze.SANSA LA O VIATA NORMALA

! DENISA- FATA CU CHIP DE INGER !

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră