S-a aruncat în apă să scape de o bătaie şi a murit înecat

26 Mai 2017
S-a aruncat în apă să scape de o bătaie şi a murit înecat

Un timişorean de 32 de ani a murit înecat în încercarea de a scăpa de o bătaie. El s-a aruncat în Bega, iar scafandrii l-au găsit abia după o oră de căutări.

Martorii au declarat că bărbatul de 32 de ani se afla, vineri, împreună cu mai mulţi prieteni, pe un pod din Timişoara care traversează canalul Bega, cu toţii dându-se cu skateboard-ul, relatează news.ro.

La un moment dat, susţin martorii, de aceştia s-a apropiat un grup de băieţi, iar noii veniţi au început să se certe cu cei aflaţi pe pod. La scurt timp aproape toţi cei aflaţi pe pod, în conflict, s-au împrăştiat, rămânând doar doi dintre tineri. Unul dintre cei doi rămaşi, un bărbat de 32 de ani, s-a speriat că va fi bătut de către rivalul său, care a început să îl lovească şi să îl ameninţe, astfel că a sărit în Bega pentru a se salva.

Echipaje de pompieri şi scafandri au început să îl caute pe timişoreanul care a sărit în Bega, însă trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit după o oră de căutări.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz şi au identificat câţiva amici ai tânărului care şi-a pierdut viaţa. Aceştia urmează să fie audiaţi pentru ca poliţiştii să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră