Profesoară de la Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti, înjunghiată de un fost elev chiar în şcoală

29 Ian 2019 | scris de A.V.
Profesoară de la Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti, înjunghiată de un fost elev chiar în şcoală Galerie foto (2)

O profesoară de la liceul ”Spiru Haret” din Ploieşti a fost înjunghiată în faţa cancelariei, marţi, cu un cuţit, în abdomen, iar agresorul ar fi, din primele informaţii, un fost elev al unităţii de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani, profesoară de matematică, a fost victima unei agresiuni în incinta unei unităţi de învăţământ.

Presupusul agresor a fost reţinut de un echipaj de jandarmi. El este un fost elev al liceului, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc în faţa cancelariei, profesoara fiind înjunghiată cu un cuţit în abdomen. Cuţitul a fost găsit la faţa locului.

Un coleg al profesoarei a anunţat incidentul la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti de echipajul de terapie intensivă mobilă, anunţă reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră